WEBSHOP HOME & GARDEN

Hier vind je onze producten voor tuin, hobbykas, serre………..

Voor professioneel gebruik klik hier:

Veelgestelde vragen

Bestellen:

Entocare heeft een webshop waar particuliere klanten producten kunnen bestellen.

Op deze pagina vind je rechtsboven een groene knop: zakelijke klant. Hier kun je als zakelijke klant een formulier invullen om een account aan te vragen.

Nee, Entocare heeft geen winkel. Het is eventueel wel mogelijk om bestelde producten af te halen ná telefonische afspraak.

Ja, ook vanuit België kun je bestellingen doen in de Entocare webshop.

Versturen/ bezorgen:

Over het algemeen duurt het 2 tot 4 werkdagen voor het product bezorgd wordt. Omdat wij werken met levend materiaal is het niet altijd mogelijk om onze producten dezelfde dag te versturen.

Entocare verstuurt de producten als brievenbuspakketje. Je hoeft dus niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen.

Het product kan het best direct na ontvangst gebruikt worden. Sommige producten zijn enkele dagen houdbaar in de koelkast. Meer informatie hierover vind je op de productpagina in de webshop.

We houden de weersomstandigheden in de gaten. Als het vriest zullen we wachten met verzenden tot de temperatuur weer boven nul is.

Productkeuze en toepassing

Op de productpagina in de webshop staat de gebruiksaanwijzing van het product. Je kunt de gebruiksaanwijzing ook vinden door de QR-code op het product-etiket te scannen met je telefoon.

In de zakjes zit al een klein gaatje. Hierdoor kruipen de roofmijten naar buiten. Het is niet nodig om het zakje verder open te knippen, de werking zal hierdoor niet sneller gaan.

Roofmijten zijn zo klein dat je ze met het blote oog nauwelijks ziet. Met een loep zijn ze beter zichtbaar maar ook dan zijn ze vaak moeilijk te vinden. Vaak zitten ze verscholen op de plant.

Zakjes met roofmijten zoals Swirski en Spical werken 4 tot 6 weken. In deze periode komen er steeds nieuwe roofmijten uit de zakjes.

Op de productpagina van de webshop staat voor elk product aangegeven wanneer en in welke situatie het gebruikt kan worden. Kijk in de tabel met teeltomstandigheden en maanden van het jaar.

De producten van Entocare zijn volstrekt ongevaarlijk voor mensen, huisdieren en milieu. Je kunt ze in elke situatie veilig toepassen. Omdat onze nuttige insecten vaak erg klein zijn zullen ze nauwelijks opvallen en heb je er geen last van.

© 2018 All rights reserved​