WEBSHOP HOME & GARDEN

Hier vind je onze producten voor siertuin, moestuin, hobbykas/serre en vensterbank.

Voor professioneel gebruik klik hier:

De producten die wij in onze webshop verkopen kun je overal toepassen waar je last hebt van plagen op je planten. Dat kan zijn buiten in de tuin, op sierplanten maar ook bv. in je moestuin. Heb je een (hobby)kasje dan vind je ook daarvoor diverse producten. En zelfs binnen in huis kun je veel van onze producten gebruiken.

Bekend probleem in de siertuin zijn bladluizen. Vooral op rozen maar ze kunnen ook op andere planten zitten, denk bv. aan beukenhaag, lupine …..

Wollige dopluis komt regelmatig voor op bv. Hortensia. Je ziet witte, pluizige eimassa’s waar later jonge dopluizen uit kruipen die kleverige honingdauw geven.

Taxuskever vreet ronde gaten aan de rand van bladeren. Je ziet de kevers overdag niet, ze komen bij schemering.

Bekijk hier welke producten je tegen deze plagen kunt gebruiken.

In de hobbykas kom je allerlei plaagproblemen tegen. Als je groente kweekt ken je vast witte vlieg en trips wel als boosdoeners; als je sierplanten hebt kom je waarschijnlijk wel regelmatig bladluis tegen.

Witte vlieg, trips en bladluis zijn de plagen die het vaakst voorkomen in hobby-kasjes. Daarnaast soms ook wolluis, dopluis, rupsen, grondvliegjes………..

Bekijk hier welke producten je tegen deze plagen kunt gebruiken.

In de moestuin heb je natuurlijk liefst helemaal geen plagen maar mooi schone en gave producten. Iedereen weet maar al te goed dat dat nooit helemaal lukt. Maar als je probeert om geen middeltjes te gebruiken en af en toe wat natuurlijke vijanden inzet zul je zien dat de natuur je een handje komt helpen. Er zijn heel veel nuttige beestjes overal om ons heen die graag bladluis lusten of spintmijten wegvreten.

Geef ze een kans door met onze producten te werken en te kijken wat je dan verder zoal tegen gaat komen.

In huis kun je producten van ons gebruiken, bv. om wolluis op orchideeën te  bestrijden of spint op een Ficus of een palm.  Tegen zwarte vliegjes die uit de grond komen kun je aaltjes over de potten gieten. Die doden de larven van de vliegjes in de grond.

Alle producten zijn volledig veilig voor gebruik in huis. Je zult er geen last van hebben; ze gaan niet rondvliegen maar blijven altijd in de buurt van de planten.

© 2018 All rights reserved​