WEBSHOP HOME & GARDEN

Hier vind je onze producten voor siertuin, moestuin, hobbykas/serre en vensterbank.

Voor professioneel gebruik klik hier:

zet roofmijten in!

adult Hercinothrips femoralis
roofmijten tegen trips

Tuinvriendjes.......

In onze webshop vind je allerlei producten die je helpen om plagen in en om het huis op een volledig biologische manier te bestrijden. Ze zijn nuttig, niet schadelijk en ook nog eens leuk om naar te kijken.

Wist je al dat larven van een lieveheersbeestje er heel anders uitzien dan een volwassen exemplaar? Ontdek wat onze producten kunnen doen thuis op je eigen planten……………

Waar heb je ze nodig........

Je kunt onze producten gebruiken in een hobbykasje, in de tuin of ook in huis, op de vensterbank. Dat geldt niet voor alle producten, sommige zijn echt alleen voor binnen en andere vooral voor buiten. Kijk bij het betreffende product naar de info die daarover staat.

Vangplaten

In onze webshop vind je ook producten waarmee je kunt signaleren of er plagen aanwezig zijn. Je kunt ze evt. ook gebruiken om plagen weg te vangen. Vliegende insecten komen erop af, ze worden aangetrokken door de kleur.

We hebben vangplaten, gele en blauwe waar insecten aan blijven kleven. We hebben ook trechtervallen waar een geurstof in kan die insecten aantrekt. Voor het wegvangen van kakkerlakken hebben we kartonnen ‘huisjes’ waar kakkerlakken heen gelokt worden met een geurstof. 

© 2018 All rights reserved​